Seulottua multaa:

Myyn myös seulottua multaa. Toimitan multaa niin isoihin kuin pieniinkin viherrakentamisen tarpeisiin. Jokainen puutarha tarvitsee laadukkaan kasvualustan millä taataan kasvu ja kestävyys. Minulta saat laadukkaan ja sopivan mullan kuljetettuna perille ja vaikka levitettynä jos niin haluat. Useamman vuosien kokemuksen ja asiakaspalautteen ansiosta multani on todettu ensiluokkaiseksi.

 

Toimittamani multa on valmista istutuksille ja nurmikon alustaksi. Toimittamani multa ei tarvitse minkäänlaista lisälannoitusta, vaan on heti valmista käytettäväksi, vain kastella tarvitsee. Multaan on sekoitettu kalkkia ph - arvoltaan noin 6.0 sekä lisätty lannoitetta. Haluan tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja täsmällistä palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Mullan toimitus:

Voit tilata multaani kotiinkuljetuksella. Toimitan traktorikuljetuksella lähialueelle juuri sopivan määrän. Multaa tilatessa kannattaa ensin selvittää, minkä kokoisella laitteella pihaan mahtuu tuomaan multaa. Multaa saa myös kuormattuna jos haluaa itse hakee kuorma-autolla tai vaikka auton peräkärryllä. Myös ämpärillä voi hakea tarvitsemansa määrän. Koska en aina ole paikalla, on aina parasta soittaa (050- 3500 083) ennen noutoa jotta voin palvella Teitä mahdollisimman hyvin. Minulta saat laadukkaan ja sopivan mullan kuljetettuna perille ja vaikka levitettynä jos niin haluat. Voin auttaa multakuorman levityksessä nurmikoille ja kukkapenkeille. Voin tehdä isommankin piharemontin tai uuden nurmikon perustamisen, kivetystyön, istutukset, ym. urakkaluontoisesti tai tuntityönä.

 

 

 

Lue lisää

Infoa:

Nurmikon kasvualustan perustaminen: Pohjamaa tasataan nurmikon tulevaan muotoon. Pohjamaan päälle tehdään nurmikkoa varten mahdollisimman tasavahva kasvualusta. Sopiva kasvualustan paksuus on 20–40 cm.

Sijainti:

Kunta: Pori, Lavian kaupunginosa
Osoite: Heinolankulmantie 180
Lääni: Länsi-Suomen lääni
Maakunta: Satakunta
Seutukunta: Pohjois-Satakunta

Yhteystiedot:

Pekka Heinola
Heinolankulmantie 180
38600 Lavia
Puhelin 050- 3500 083
@ pekkaheinola37(at)gmail.com